YouTube TV Network is een dienst die door YouTube wordt aangeboden en die live tv-streaming combineert met de gebruiksvriendelijke interface en flexibiliteit waar YouTube om bekend staat. Deze dienst biedt een alternatief voor traditionele kabeltelevisie door een breed scala aan live tv-kanalen aan te bieden, waaronder nieuws, sport, entertainment en meer. In dit artikel bespreken we wat YouTube TV Network precies is, hoe het werkt en de voordelen ervan.

Onderwerpen in dit artikel

Wat is YouTube TV network?

YouTube TV Network is een abonnement van YouTube die toegang biedt tot meer dan 85 live tv-zenders. Het is ontworpen om een alternatief te bieden voor traditionele kabel- en satelliet-tv-diensten. Abonnees kunnen genieten van live-uitzendingen, on-demand content en een cloud DVR-functie waarmee ze hun favoriete shows kunnen opnemen en op elk gewenst moment kunnen bekijken. De dienst is beschikbaar in de Verenigde Staten en biedt een breed scala aan kanalen, van nationale netwerken zoals ABC, CBS, NBC en Fox tot gespecialiseerde kabelzenders zoals ESPN, AMC en FX.

YouTube TV network vanuit Nederland

Als je in Nederland woont en toegang wilt tot YouTube TV, heb je de volgende opties:

Gebruik van een VPN: Een VPN (Virtual Private Network) kan je helpen om je IP-adres te verbergen en een IP-adres in de Verenigde Staten aan te nemen. Hiermee krijg je toegang tot YouTube TV alsof je je in de VS bevindt. 

 • Abonneer je op een betrouwbare VPN-dienst.
 • Installeer de VPN-software op je apparaat.
 • Verbind met een server in de Verenigde Staten.
 • Bezoek de YouTube TV-website en maak een account aan.

 

Houd er rekening mee dat het gebruik van een VPN in strijd kan zijn met de gebruiksvoorwaarden van YouTube TV, en dat ze maatregelen kunnen nemen om VPN-gebruik te detecteren en te blokkeren.

Gebruik van Amerikaanse Betalingsmethoden: Soms kan het nodig zijn om een Amerikaanse betaalmethode te hebben om je te abonneren op diensten zoals YouTube TV. Dit kan inhouden dat je een Amerikaanse creditcard of een PayPal-account nodig hebt dat gekoppeld is aan een Amerikaans adres.

Hoe werkt youtube tv network?

Het gebruik van YouTube TV Network is eenvoudig en vergelijkbaar met het gebruik van andere streamingdiensten. De belangrijkste stappen om aan de slag te gaan:

 1. Abonneren: Bezoek de YouTube TV-website en meld je aan voor een abonnement. Er is vaak een gratis proefperiode beschikbaar voor nieuwe gebruikers.
 2. App downloaden: Download de YouTube TV-app op je favoriete apparaat, zoals een smartphone, tablet, smart-tv of streamingapparaat zoals Roku of Chromecast.
 3. Inloggen: Log in op de app met je Google-account en begin met het verkennen van de beschikbare kanalen en content.
 4. Kijken en opnemen: Blader door de beschikbare live tv-kanalen, bekijk on-demand content of gebruik de cloud DVR-functie om programma’s op te nemen. Met de DVR-functie kun je tot negen maanden aan opnames bewaren zonder extra kosten.

Voordelen van youtube tv network

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van YouTube TV Network vergeleken met traditionele kabel- of satelliet-tv-diensten:

 • Flexibiliteit: Je kunt YouTube TV overal bekijken, zolang je een internetverbinding hebt. Dit maakt het ideaal voor mensen die veel onderweg zijn of geen vaste tv-opstelling hebben.
 • Geen contracten: In tegenstelling tot traditionele tv-diensten die vaak langdurige contracten vereisen, biedt YouTube TV een maandabonnement dat op elk moment kan worden opgezegd.
 • Cloud DVR: De onbeperkte cloud DVR-functie betekent dat je zoveel programma’s kunt opnemen als je wilt en deze tot negen maanden kunt bewaren.
 • Breed kanaalaanbod: YouTube TV biedt een breed scala aan kanalen, waaronder lokale netwerken en gespecialiseerde kabelzenders, waardoor er voor ieder wat wils is.
 • Gebruiksvriendelijke interface: De interface van YouTube TV is intuïtief en eenvoudig te navigeren, met functies zoals aanbevelingen op basis van je kijkgeschiedenis en de mogelijkheid om favoriete kanalen en shows te markeren.

Youtube TV network met sociale media-integratie

Een interessant aspect van YouTube TV Network is de integratie met sociale media, wat het een krachtig platform maakt voor interactie en engagement. Gebruikers kunnen eenvoudig video’s delen en aanbevelen op platforms zoals Facebook en Twitter. Voor content creators en marketeers biedt dit unieke mogelijkheden om hun bereik en interactie te vergroten. Het bestellen van goedkope YouTube-reacties en het kopen van YouTube likes kan helpen om video’s populairder te maken en meer zichtbaarheid te krijgen. Deze tactieken kunnen vooral nuttig zijn om nieuwe shows of evenementen te promoten die op YouTube TV worden uitgezonden.

Voordelen van kopen youtube likes voor YouTube TV Network

Het kopen van YouTube likes kan verschillende voordelen bieden voor content creators die hun video’s op YouTube TV Network willen promoten. Hier zijn enkele voordelen:

 • Verhoogde zichtbaarheid: Video’s met meer likes worden vaak hoger gerangschikt in zoekresultaten en aanbevelingen, wat kan leiden tot meer views.
 • Betere geloofwaardigheid: Een hoog aantal likes kan de perceptie van populariteit en kwaliteit verbeteren, wat meer kijkers kan aantrekken.
 • Snelle start: Voor nieuwe video’s kan het kopen van likes een kickstart geven, waardoor ze sneller viraal kunnen gaan en organische groei kunnen stimuleren.

Conclusie

YouTube TV Network biedt een moderne, flexibele oplossing voor het kijken naar live tv en on-demand content. Met een breed scala aan kanalen, gebruiksvriendelijke functies en de mogelijkheid om zonder contracten te werken, is het een aantrekkelijke keuze voor veel kijkers. De integratie met sociale media en de mogelijkheden om YouTube likes te kopen, maken het ook een krachtig platform voor content creators en marketeers. Of je nu op zoek bent naar een alternatief voor traditionele tv of je zichtbaarheid wilt vergroten, YouTube TV Network biedt talloze mogelijkheden.

Picture of Enrique
Enrique

Enrique is een gepassioneerde Social Media kenner die speciaal voor socialvolgerskopen.nl zijn kennis deelt. Heb je vragen voor Enrique? Stel ze gerust!

Spotify
Enrique

Spotify web uitgelegd

Spotify is een van de populairste muziekstreamingdiensten ter wereld, en biedt miljoenen nummers aan voor zijn gebruikers. Naast de mobiele en desktopapplicaties heeft Spotify ook

Lees verder »
YouTube
Enrique

Alles over Youtube TV Network

YouTube TV Network is een dienst die door YouTube wordt aangeboden en die live tv-streaming combineert met de gebruiksvriendelijke interface en flexibiliteit waar YouTube om

Lees verder »