Wie wij zijn

Ons auteursteams hebben een uitgebreide kennis van alle sociale media onderwerpen. We bieden regelmatig tips voor sociale media zoals voor Instagram, Facebook, Twitter en Youtube. Mocht je vragen hebben voor ons team? We beantwoorden veelgestelde vragen hieronder. Mocht je een andere vraag hebben, scroll dan onderaan de pagina naar ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Met het kopen van volgers, maar ook o.a. likes en streams, kun je met jouw sociale media meer onder de aandacht komen te staan. Dit kan zowel onder ander sociale media gebruikers, maar ook bedrijven kunnen je benaderen om bepaalde producten te promoten voor een vergoeding. Er zijn veel mogelijkheden en uiteindelijk ligt het aan je eigen doel dat je wilt bereiken.

Je kunt zoveel volgers kopen als je wil. Let er wel op dat het er onrealistisch uitziet als jij ineens 1000 volgers hebt als je account daarvoor maar 50 volgers had. Het is beter om beetje bij beetje te bestellen. Daarnaast helpt het kopen van volgers om meer echte volgers te krijgen. Zeker is dat zo wanneer je account echt groot begint te worden.

Jazeker, naast volgers kun je hier onder andere likes, views, live viewers, streams, luisteraars en nog veel meer kopen voor verschillende social media. Bekijk dus zeker ons aanbod om te zien wat en waarvoor je allemaal kunt kopen.

Niemand kan zien dat je van onze service gebruik maakt. Je gegevens worden door ons alleen gebruikt om je bestelling af te ronden. 

Hoewel social media platformen nep volgers proberen tegen te gaan door ze op te sporen, is het bij wet niet verboden om volgers en dergelijken te kopen.  

Contactformulier

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons middels onderstaand contactformulier.