YouTube is al jaren een onmisbaar platform voor het streamen van video’s, maar wist je dat er een premiumversie bestaat met extra voordelen? YouTube Premium biedt gebruikers een verbeterde kijkervaring zonder advertenties, exclusieve content en meer. In dit artikel leggen we uit wat YouTube Premium precies is, wat de verschillende abonnementen zijn en wat de kosten zijn.

Onderwerpen in dit artikel

Wat is YouTube Premium?

YouTube Premium is een betaalde abonnementsdienst van YouTube die verschillende voordelen biedt boven het reguliere gratis gebruik van het platform. Met YouTube Premium kun je video’s bekijken zonder advertenties, video’s downloaden voor offline weergave en genieten van exclusieve content via YouTube Originals. Daarnaast krijg je ook toegang tot YouTube Music Premium, waarmee je muziek kunt streamen zonder onderbrekingen.

Voordelen van YouTube Premium

Het belangrijkste voordeel van YouTube Premium is het advertentievrije kijken. Dit betekent dat je geen onderbrekingen hebt tijdens het bekijken van je favoriete video’s. Bovendien kun je video’s downloaden en offline bekijken, wat handig is voor onderweg of op plekken zonder internetverbinding. Met YouTube Premium kun je ook video’s afspelen op de achtergrond terwijl je andere apps gebruikt, wat een grote plus is voor multitaskers.

Verschillende abonnementen YouTube

YouTube Premium biedt verschillende abonnementsopties om aan verschillende behoeften te voldoen. Hieronder bespreken we de belangrijkste varianten en hun kosten:

  1. YouTube Premium Lite: Dit is de goedkoopste optie en biedt een advertentievrije ervaring zonder de extra functies zoals offline kijken of achtergrondafspelen. Het is ideaal voor gebruikers die simpelweg van advertenties af willen.
  2. YouTube Premium: Dit standaard abonnement biedt alle voordelen van Premium, inclusief advertentievrij kijken, offline downloads, achtergrondafspelen en toegang tot YouTube Music Premium.
  3. YouTube Premium Family: Dit abonnement is bedoeld voor gezinnen en biedt dezelfde voordelen als het standaard Premium abonnement, maar kan worden gedeeld met maximaal vijf extra gezinsleden.

Kosten van youtube premium

Halverwege het artikel is het tijd om de specifieke kosten van YouTube Premium te bespreken. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van je locatie, maar hier zijn de standaard tarieven:

  • YouTube Premium Lite: De prijs voor dit abonnement ligt meestal rond de €6,99 per maand.
  • YouTube Premium: De standaard prijs voor dit volledige abonnement is €11,99 per maand.
  • YouTube Premium Family: Dit gezinsabonnement kost €17,99 per maand en kan door maximaal zes gezinsleden worden gebruikt.
 

Naast deze standaardopties, is het ook mogelijk om YouTube Premium met korting te krijgen als je kiest voor een jaarlijks abonnement. Dit kan je uiteindelijk geld besparen in vergelijking met maandelijkse betalingen.

Extra voordelen en opties

Naast de standaard voordelen van YouTube Premium, zijn er nog enkele extra opties die je kunt overwegen om je ervaring verder te verbeteren. Bijvoorbeeld, door het kopen van goedkope YouTube reacties kun je de betrokkenheid bij je video’s verhogen en ze aantrekkelijker maken voor nieuwe kijkers. Dit kan vooral nuttig zijn als je een contentmaker bent die streeft naar een grotere volgers database, en meer interactie op je kanaal.

Daarnaast is het goed om te weten dat YouTube regelmatig nieuwe functies en verbeteringen toevoegt aan hun Premium dienst. Hierdoor blijft je kijkervaring steeds vernieuwend en interessant.

Conclusie

YouTube Premium biedt tal van voordelen voor iedereen die een advertentievrije en verbeterde kijkervaring wil. Met verschillende abonnementsopties, zoals YouTube Premium Lite en YouTube Premium Family, is er voor elk wat wils. De kosten van deze abonnementen variëren, maar de extra’s die je krijgt maken het zeker de moeite waard. Of je nu geniet van ononderbroken video’s, exclusieve content of offline toegang, YouTube Premium heeft het allemaal. Overweeg om vandaag nog een abonnement te nemen en ervaar zelf de voordelen van deze premiumdienst.

Picture of Enrique
Enrique

Enrique is een gepassioneerde Social Media kenner die speciaal voor socialvolgerskopen.nl zijn kennis deelt. Heb je vragen voor Enrique? Stel ze gerust!

YouTube
Enrique

Geld verdienen met YouTube

YouTube is een krachtig platform voor het delen van video’s en biedt veel mogelijkheden om geld te verdienen. Of je serieus op YouTube bent of

Lees verder »